İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Serdivan Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Dr. Serdar Değirmenci, Medyadetay.com’u ziyaret etti.

Medyadetay.com Genel Yayın Müdürü Mustafa Gümüşel ile Genel Müdürü Serkan Okumuş’u ziyaret eden Değirmenci, Sakarya’nın hızla gelişen ilçelerinden biri olan Serdivan’dan belediye başkan aday adayı olmak için 13 yıldır başarıyla yürüttüğü hekimlik görevinden istifa ettiğini, aday adaylığı kararını ise parti büyükleriyle yaptığı istişareler sonunda aldığını belirtti.

Değirmenci, “Serdivan halkından almayı umduğum güç, güven ve destekle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Serdivan Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Serdivan’da doğmuş, büyümüş ve Serdivan sevdalısı biri olarak siyasete atılmaktaki amacım; arzu ettiğim yerel yönetim çalışmalarımda, havasını soluduğum ve hayatımı devam ettirdiğim ilçeme, devletime ve partimize hizmet etmektir.  AK Parti şemsiyesi altında, atılmış olduğum bu siyaset sürecinde, hedefim; Serdivan Ak Parti İlçe Teşkilatı sayın üyelerinin değerli desteği ile partimize ve başarılı belediye başkanımıza, halkımızca gösterilen teveccühe layık olabilmek ve çıtamızı daha da yükselterek, Türkiye coğrafyasında ve Sakarya ilinde, Serdivan ilçemizi, daha kaliteli daha yaşanabilir marka ilçe yapmaktır” dedi.