Bayramların birlik ve beraberliğimizi arttırmasını dileyen Kösemusul'un mesajı şöyle:

“Şükür ki bir Ramazanı daha idrak etmenin huzurunu yaşıyoruz. Sabrın en güzel hali olarak nitelendirdiğimiz, manevi arınma ve yücelme, paylaşarak zenginleşme ayı olan Mübarek Ramazan ayı, bayram ile taçlanmaktadır.  Bizler de dua iklimi bir ayı sonlandırıp bayrama ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

“Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem” diyen bir Peygamberin (s.a.v.) ümmeti olarak birlik ve beraberliğimizin, dostluk ve kardeşliğimizin gücüyle ve güveniyle her anımızı bir Ramazan ayı sağduyusu, güzelliği ve maneviyatı ile geçirelim inşallah.

Unutmayalım ki; sahip olduğumuz dayanışma ruhu tüm sıkıntılarımızın aşılması için elimizdeki en büyük güçtür. Yeter ki farkında olalım ve hayatımıza hâkim kılalım.

Toplumları güçleri kılan, fertlerini bir arada tutan bağların sağlamlığıdır. Bağların sağlam olması ise kuşkusuz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. En büyük zenginlik sevgidir, bayramlar da bu sevgilere vesile birlikteliktir, kardeşliktir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın çeşitli yerlerinde acılara maruz kalan tüm Müslümanlara sabır ve dayanma gücü temenni ediyor; milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

SATSO bayramlaşma töreni birinci gün 12.00’de

SATSO Geleneksel Bayramlaşma Törenine de davette bulunan Başkan Kösemusul;

“Ramazan Bayramı’nda geleneksel bayramlaşma törenimizi Odamız bahçesinde gerçekleştireceğiz. SATSO misafirperverliği ile bayramın ilk günü saat 12.00’da tüm üyelerimizi ve dostlarımızı programımıza bekliyoruz.

Değerlerine bağlı, değerleriyle güçlenen bir Sakarya olarak yine bu bayram da birlikteliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi bizim gücümüz birlikteliğimizden gelir ve bu birlikteliği sürekli kılmak da esas hedeflerimizdendir. Bu doğrultuda tüm üyelerimizin ve davetlilerimizin törenimize katılımından memnuniyet duyacağız” ifadelerini kullandı.