İstanbul Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda kendisini rehin alan teröristler tarafından vurularak şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın ölümünün yıldönümünde, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından futbol turnuvası düzenledi.

Karaman Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen turnuva açılış törenine başta Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan olmak üzere, savcılar ve adliye personeli katıldı.
Program başta Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz olmak üzere bu zamana kadar şehit edilen savcılar adına saygı duruşunda bulunulmdu ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın aramızdan ayrılışının yıldönümünün yaklaştığı bu zamanda şehit savcımızın adını taşıyan bu organizasyon vesilesiyle bir araya gelmekten ötürü duyduğum mutluluğu sizlere ifade etmek istiyorum. Şehitlerimiz anısına tertip etmiş olduğumuz bu turnuvanın merkez ve ilçelerimizde görevli cumhuriyet savcıları ve hakimleri ile adliyelerimizde ve bağlı kurumlarımızda çalışan personelimiz arasındaki kaynaşma ve dayanışmayı kuvvetlendireceğine inanıyorum. Aramızdaki birlik ve beraberliğin daha da artacağına inancım tamdır. Turnuvada mücadele edecek bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Açıklamaların ardından gerçekleşen ilk maçla, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz turnuvası başladı. Öte yandan, turnuvada 16 takım birinci olmak için yarışacak./ İHA