Cihannüma Sakarya Temsilciliğinin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Sahur buluşması, Cihannüma Genel Başkanı ve Başbakan Baş Danışmanı Mustafa Şen, Genel Merkez Yönetim kurulu üyelerinden Mili Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Savaşan, Abdullah Uzun, Adem Yıldırım ve Bilal Eren, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Sakarya İHH, Yedi Hilal Derneği, Erbakan Vakfı, TÜGVA, Eğitim Bir-Sen 1 ve 2 nolu şube, PESA, MEB-DER, Büro Memur-Sen, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği, ESAM gibi bir çok derneğin yöneticileri ve temsilcilerinin yanısıra Sakarya Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Sahur programına; Ankara, İstanbul, Bolu ve Düzce Cihannüma temsilcilikleri de katılım sağlarken, Cihannüma Sakarya temsilcisi Doç. Dr. Fatih Yardımcıoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı programda Cihannüma Genel Başkanı Mustafa Şen ülkemizde aynı ortak ideallere sahip sivil toplum kuruluşlarının kardeşlik hukukuna uygun şekilde hareket etmelerinin önemine vurgu yaptı. "İnananlar ancak kardeştir düsturunun bir yorumunun da kardeş olmaktan başka çareniz yoktur" olduğunu söyleyen Şen; "Yedi yüz sekiz yüzyıl sonra çocuklarımızın isimlerinin Ahmet, Mehmet, Ayşe olmasını temin etmek istiyorsak planlama yapmamız lazım. Kardeşliği tesis ettiğimizde potansiyelimiz ortaya çıkacak ve Katar'da olanlar, Suriye'de olanlar sona erecektir" dedi. Cihannüma Genel Merkez Yönetim kurulu üyeleri ise kısa birer selamlama konuşması yaparak memnuniyetini dile getirdi.

Cihannüma Sakarya Temsilcisi Doç. Dr. Fatih Yardımcıoğlu yeni dönemde Cihannümanın hedefleri ile ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra yönetim kurulu ve danışma kurulu üyelerini tanıttı ve görevi devraldığı Ali Çiydem’e Sakarya Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu üyeleri adına teşekkür plaketi takdim etti. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen sahur programı, sabah ezanı ile birlikte sona erdi.