Adapazarı Belediyesi Kasım ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziğinin sevilen ozanı“Neşet Ertaş’ı Anma Gecesi” düzenlendi. Neşet Ertaş sevenler salonda boş yer bırakmadı.

Orhangazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Sertan Demir ve çok sayıda Neşet Ertaş hayranı katıldı.

BÜYÜK ALKIŞ

Sakarya Üniversitesi Konservatuar öğrencileri Türk Halk Müziği Topluluğunun geçen aylarda hayatını kaybeden ünlü Ozan Neşet Ertaş’ın birbirinden güzel türkülerini seslendirildiği gece büyük beğeni topladı. Geceye katılanlar Ertaş’ın türkülerine eşlik ederek unutulmayacak bir gece yaşadı. Gece sonunda Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, gecede sahne alan üniversite öğrencileri adına Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Sertan Demir’e teşekkür ederek çiçek verdi. Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin büyük bir başarıyla seslendirdiği türküler ayakta alkışlandı.

YALAN DÜNYA

Konservatuar öğrencileri gece sonunda finali Neşat Ertaş’ın en sevilen türkülerinden biri olan Yalan Dünya isimli parçasıyla kapanışı yaptı. Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, gecede yaptığı konuşmada tüm katılımcılara bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek gelecek aylarda da devam edecek kültür ve sanat etkinliklerine davet etti.