Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ile AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ve yönetimi hazır bulundu.

Sakarya’nın özel biz şehir olduğunu ifade eden Özyer, “Daha önce Sakarya’da bulunma fırsatı bulmuştuk, burası artık bize yabancı değil, bizim için özel bir şehir. Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Artvin ile Sakarya arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi arzusundayız. Bizleri burada evimizde gibi hissettirip ağırladığınız için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kadın kolları üyelerine Ramazan etkinliklerini anlattı. Toçoğlu, "Şehrimiz genelinde programlarımız devam ediyor. İftar etkinliklerimizi bu yıl tüm ilçelerimizde düzenliyoruz. 3 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz “Mahallemde İftar Var” projesi ile halkımızla iftar sofralarında buluşuyor, ramazan ayının huzur ve bereketini birlikte yaşıyoruz. Şehrimize gelerek güzel intibalarla memleketinize dönecek olmanız bizleri mutlu etti. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, yaklaşan seçimler öncesi tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer’e hediye takdim etti.