Beraberinde MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve İl Başkan Yardımcısı Ömür Açba ile DSİ Şube Müdürü Abdurrahman Cebeci’yi ziyaret eden MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Gökçeören Gölünün tarıma elverişli hale getirilmesine yönelik çalışmaları sordu.

DSİ Şube Müdürü Cebeci, Serdivan Aralık mahallesinde bulunan Gökçeören Gölünün tarıma elverişli hale getirilmesi amacıyla su tahliyesini gerçekleştirecek pompa istasyonunun yapımının devam ettiğini ve kısa sürede devreye gireceğini ifade etti. Cebeci, yapımı devam eden Ballıkaya Barajı ile devam eden diğer yatırımlarla ilgili de bilgi verdi.

Resmi kurum ziyaretlerini sürdüren MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit’le de bir araya gelerek, asayişe yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Jandarma ziyaret defterini de imzalayan Bülbül, “Alay Komutanımız nezdinde fedakârca ve kahramanca görev yapan tüm jandarma personelimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.