Kendisi de bir engelli olan Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş’ın Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde bulunan Minibüsçüler Odası’nın önünde ki yaya geçidine makam aracını park ettiğini, fotoğraf çekerek belgeledi.

Bektaş’ın daha önce de makam aracını aynı şekilde yaya geçidine park ettiğini söyleyen Selim Özen, “Minibüsçü esnafının temsilcisi olan oda başkanı toplumun önünde kanaat önderi, örnek bir şahsiyetin, kaldırım önüne park ederek yayalar için ayrılmış bir alanda makam aracı ile engel oluşturması doğru bir davranış değil. Aynı zamanda yasalara da aykırı bir durum” dedi.

ali_bektasin_makam_araci2.jpg

Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş’ın, bir şoförü engelli bir vatandaşa duyarlı davranışından dolayı ödüllendirdiğini hatırlatan Özen, “Kendisi bir süre önce duyarlı bir minibüs şoförünü, engelli bir vatandaşa davranışından dolayı ödüllendirmiş ve herkesi duyarlı olmaya davet etmişti. Ancak şimdi makam aracını yayaların, hastaların, engellilerin kullandığı rampa ve kaldırım önüne park etmesi, biz engelli bireyler için zor oluyor. Sürekli kullandığım bir yol üzerinde bu şekilde engel oluşturmayınız lütfen” diye konuştu. 

ali_bektasin_makam_araci3.jpg