Daha önce kurumsal internet sayfasını yeni yüzüne kavuşturan; şehir portalı SAYPORT, ücretsiz wi-fi alanları, yerel demokraside öncü uygulama SAYDEM ve diğer dijital yenilikleri teknolojik altyapısına dahil eden Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesapları ile de ulaşılabilirlikte örnek çalışmaları Sakaryalıların hizmetine sunuyor.

Sosyal medyada ‘Biz’

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Yeni yıl ile birlikte teknolojik altyapımızı yenilikçi, etkin ve vatandaş memnuniyetini önceleyen örnek uygulamalarla geliştirmiştik. Birçok başlıkta hayata geçirdiğimiz bu yeni uygulamalarımıza vatandaşlarımızın ilgisi bizi ayrıca memnun ediyor. Tüm bunların yanında kurumsal sosyal medya hesaplarımızla da 7 gün 24 saat Sakaryalılara bilgi sunmaya devam ediyor; talepleri alıyor; gerekli birimlerimizle vatandaşlarımızın iletişimini sağlıyoruz. İletişim boşluğuna asla müsaade etmiyoruz” diye konuştu.

“İletişim boşluğuna geçit yok”

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Facebook ve Twitter Dünya ölçeğinde kullanımı her geçen gün yaygınlaşan sosyal mecralar. Büyükşehir Belediyesi olarak Facebook’ta ‘sakaryabuyuksehirbelediyesi’, Twitter’da da ‘sbbpr’ kurumsal adreslerimiz ile hemşerilerimizle sosyal platformlarda da buluşmayı sürdürüyoruz. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu da ‘zekitocoglu’ kullanıcı adıyla Instagram’da takipçileri ile buluşuyor. Daha etkin, daha verimli, karşılık oluşturan ve iletişim boşluklarına mahal vermeyen uygulamaları kullanarak sosyal medyadan Büyükşehir’i takip etmeye tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.”