Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler ilçesine bağlı Ekinli ve Yazılı köyü sakinleriyle buluştu. Başkan Toçoğlu, “Köylerimizin eksiklerini gideriyoruz. Yazılı ve Ekinli köylerimize çocuk oyun gruplarını kuracağız. Ekinli Köyü’nde vatandaşlarımızın talebi olan voleybol sahasını köyümüze kazandıracak, Yazılı Köyü meydanında gerekli çevre düzenlemesini hızla gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla istişare yapmayı sürdürüyor. Başkan Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira ve Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Osman Aydın ile birlikte Erenler ilçesine bağlı Ekinli ve Yazılı Köyü’ne gitti. Yazılı Köyü’nde Yatsı Namazı’nı kılan Başkan Toçoğlu daha sonra köy sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların şikâyet ve taleplerini dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu, talepleri tek tek not aldı.

Muhtarlarımızla beraberiz

Büyükşehir Belediyesi’nde 4 yıldır görevde olduklarını belirten Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun elimizden geldiği kadar sizlere hizmet etmeye, sizlerin güvenini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Bizlere güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Muhtarlarımızla beraberiz. Onlarla sık sık görüşerek mahalle ve köylerimizin taleplerini yerine getiriyoruz. Tabii ki çalışmalarımızda eksiklerimiz olabilir. Vatandaşlarımızdan çalışmalarımızda eksik gördüklerini bizlere bildirmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

Köylerin talepleri yerine getirilecek

Vatandaşları memnun edecek çalışmalara hızla devam edeceklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun, ülkemizde istikrar, güçlü bir hükümet, güçlü bir lider var. Milletimize kaliteli hizmet sunmanın keyfini tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Köylerimizin eksiklerini gideriyoruz. Yazılı ve Ekinli köylerimize çocuk oyun gruplarını kuracağız. Ekinli Köyü’nde vatandaşlarımızın talebi olan voleybol sahasını köyümüze kazandıracak, Yazılı Köyü meydanında gerekli çevre düzenlemesini hızla gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız bize güvenmeye devam etsin. Her zaman söylüyoruz.  Peygamber Efendimizin, ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir.’ düsturunca çalışma yapıyoruz. Çok daha güzel bir Sakarya için çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz” diye konuştu.

Muhtarlardan teşekkür

Ekinli Köyü Muhtarı Mehmet Can ve Yazılı Köyü Muhtarı Şaban Süleyman, köylerine gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.