İlk olarak sokağa çıkma sınırlamasından dolayı yakınlarından uzakta bayramlarını geçiren 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden Başkan Kılıç, vatandaşların bayramlarını tebrik ederek kendilerine bir nebzede olsa moral olmak istediklerini ifade etti.

Sağlıkçılara ziyaret

İlçedeki 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek nöbette olan sağlık çalışanlarının Bayramlarını tebrik eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Covid-19 salgını ile mücadelemizde canla başla mücadele eden tüm sağlıkçılarımızın Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Bayramlarını tebrik etti

Sokağa çıkma sınırlandırmasında görev yapan emniyet mensuplarını ve Yunus Emre Diriliş Meydanı'nda güzel havanın tadını çıkaran 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden Başkan Kılıç, “Bir taraftan 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayının bitişinin burukluğunu hissederken bir taraftan da Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

“Vuslat günlerimiz”

Başkan Kılıç, “İnanıyoruz ki salgın sürecini de en kısa sürede atlatarak birbirimize eskisinden daha da güçlü bir şekilde sarılacak, vuslat günlerimiz olan bayram günlerimizi idrak edeceğiz. Bayramın, başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı en içten duygularım ile tebrik ediyorum” dedi.