Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesini ve Erenler İlçesindeki gazileri evlerinde ziyaret ederek Gaziler Günü’nü tebrik etti.

Dernek ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesini ziyaret ederek dernek Başkanı Gazi Mustafa Çolak ve dernek yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Kılıç, dernek faaliyetleri hakkında bilgi alarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Evlerinde ziyaret etti

Ardından Erenler İlçesindeki gazileri evlerinde ziyaret eden Başkan Kılıç, misafirperverliklerinden dolayı gazilere teşekkür ederek, Türk milletinin geçmişinin zaferlerle dolu olduğunu ifade ederek, şehitlik ve gazilik unvanlarının maddi değerle ölçülemeyeceğini ifade etti.

Tarihi yazan bir millet

Başkan Fevzi Kılıç, “Geçmişe baktığımızda aziz milletimiz tarihi okuyan değil yazan olmuştur. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz da Aziz Milletimiz bağımsızlığı, vatanın birliği ve bütünlüğü için göğsünü siper etmiştir. Bu duygu ve düşünceler ile vefat etmiş gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimizin ‘Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.