Yıllardır süre gelen alışkanlığını hiç aksatmadan yerine getiren Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Aktif siyasette 30 yılı geride bıraktığını belirten Başkan Keser, belediye çalışmalarının yanı sıra dar gelirli vatandaşlarla ve esnafla sık sık bir araya gelmeye özen gösterdiğini söyledi.
Keser, “Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların istek ve beklentilerini, sıkıntılarını dinliyoruz. İlk günkü aşkla halkımıza hizmetimizi sürdürüyoruz. Halk hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışı ile görev yapıyoruz. Ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki, halkımız gösterdiği nezaketle, güler yüzle, samimi eleştirilerle ve sıcak karşılamalarla hizmetlerimizden memnunlar. Zaten tarlada izimiz olmasa, buraya da gelmeye yüzümüz olmazdı. Bizlerin yaptığı tüm çalışmalarda başlıca referansımız halkımızın duyacağı memnuniyettir. Halkın memnun olmayacağı, istifade edemeyeceği hiçbir işle işimiz olmaz. Sağ olsunlar hemşerilerimiz fikirlerini ve isteklerini bizlerle paylaşıyorlar. Birlik ve beraberlik içerisinde üstesinde gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok Elhamdülillah yok” dedi.