Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu halkının her anında yanlarında olmaya devam ediyor. İspiroğlu, mesai yoğunluğuna rağmen vatandaşları mesai içi, mesai dışı saatlerde ve hafta sonlarında ziyaret ederek düğün evinde neşeyi, cenaze evinde ise hüznü paylaşmaya özen gösteriyor.

Sosyal Belediyecilik ve yerel yönetim anlayışını, vatandaşla kurduğu samimiyet ve şeffaf iletişim üzerinde oluşturan Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, vatandaşların mutlu ve zor günleri dâhil her zaman ve her durumunda yanlarında olmaya gayret gösteriyor.

Gerçekleştirdiği düğün, sünnet, nişan, taziye, yeni doğan, yaşlı ve hasta ziyaretleri ile sevinçli günde de, hüzünlü günde de vatandaşının yanında olan İspiroğlu, kadir kıymet bilmenin ve gönül birliği kurmanın insani değerler açısından önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

“Halkımızdan aldığımız güçle çalıyoruz”

İspiroğlu, İlçeye bir yandan hizmet etmeye çalışırken, diğer yandan da bu tür sosyal ziyaretleri unutmadıklarını belirterek, şunları kaydetti; “İyi ya da kötü günlerinde vatandaşlarımızın arasında olmaya büyük önem veriyoruz. Hizmet üretirken de bu olguyu aynı şekilde korumaya özen gösteriyoruz. Gerek vatandaşımızın, gerekse toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte hareket ederek, onlara sorarak hizmet üretmeye gayret gösterirken, varsa herhangi bir sorun ya da problemleri çözüm noktasında da istişare etmeye, görüş almaya, vatandaşımızı dinlemeye büyük önem veriyoruz. Biz, halkımızdan aldığımız güç ile çalıyoruz. Onların desteğiyle de hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.