Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, lise öğretmenleri ve birlikte görev yaptığı öğretmen arkadaşlarını Hendek’te bir araya getirdi.

Başkan İnci, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, İmam Hatip Lisesi’nde okuduğu yıllardaki öğretmenlerini ve öğretmenlik yaptığı dönemde, birlikte görev yaptığı öğretmenleri Hendek’te ağırladı. Başkan İnci, öğretmenlerini makamında karşılarken, öğretmenlerini görünce çok duygulandı.

Öğretmenleri, Başkan İnci’nin okul yıllarında olduğu gibi iş ve siyaset alanında da çok başarılı olduğunu belirterek, Başkan İnci ile gurur duyduklarını söyledi.

Başkan İnci, öğretmenlerini Hendek’te ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, eğitim hayatı sonrasından bugünlere gelene kadarki süreç hakkında öğretmenlerini bilgilendirerek “ Siz öğretmenlerimin benim üzerimde ve başarılarımda çok emekleri vardır. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Spor Akademisi’nden mezun olarak, beden eğitimi öğretmenliği yaptım. Üniversitede okurken hem çalıştım hem eğitimime devam ettim. Daha sonra ticaret hayatı ve son olarak ta siyasete atıldım. Üç dönemdir de Hendek’te Belediye Başkanlığı yapıyorum. Başarılarımın temeli öğretmenlerimdir. Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Öğretmenlerini Bayraktepe Tesisleri’nde yemek ikramı yapan Başkan İnci, Bayraktepe, Kültürevi, rölyefler, Osman Bey Anıtı, Şehitlik, Selman Dede Mesire Alanı ve  hayvanat bahçesi gezdirerek, Hendek hakkında bilgilendirdi. Başkan İnci öğretmenlerine, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli hediyeler verdi.