Agâh Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü heyetiyle bir araya gelen Başkan Dişli, bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür yarışması hakkında dernek yetkililerinden bilgi aldı.

6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında Başkan Dişli’ye bilgi veren dernek yetkilisi Alaaddin Ağcadağ, “Bu yıl ana temamız ‘Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’ olacak. 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması’nın 13 Kasım Pazartesi günü başlayan kayıtlar, 4 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Bu yıl Kur’an ve Sünnet sentezini bir arada ele aldık ve ‘Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz’ temasıyla yarışmamızı düzenliyoruz” dedi.

“Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, yarışmanın zamanlama açısından oldukça isabetli olduğunu vurgulayarak, “6’ncısı düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasına her yıl olduğu gibi bu yıl da desteğimizi sürdüreceğiz. Özellikle, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, ‘Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü’ diyerek yol çıkan Agâh Sosyal Gelişim Derneği ile Sakarya Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ailesini tüm kalbi duygularımla kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda dernek yetkilileri tarafından Başkan Dişli’ye Hicri Takvim hediye edildi.