Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Şehit Tamer Dost Parkı’nda düzenlenen kahvaltı programında esnaflarla bir araya geldi.

Serdivan Köprübaşı, Orta Mahalle ve Vatan Mahallesi muhtarlarının düzenlediği programa katılan Alemdar, esnafla sohbet ederek birlikte kahvaltı etti.

Kahvaltı sonunda konuşma yapan Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, Serdivan Belediyesi’nin bölgeye kazandırdığı Şehit Tamer Dost Parkı’nda bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, ‘’Kaynaşmamızı pekiştirecek bu bulaşmada Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar da bizlerle beraber. Bu vesileyle bölgemize sağladığı katkılarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kahvaltı sonunda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da bir konuşma yaparak toplantıyı organize eden ve esnafları bir araya getiren mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

Başkan Alemdar konuşmasında, Yazlık Bölgesi’nin hızla geliştiğini ve tercih edilen bir bölge olduğunu ifade ederek, “Muhtarlarımızın vesile olduğu kahvaltı programına katıldığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Bu gün birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini Şehit Tamer Dost Parkımızda düzenlediğimiz bu organizasyonla bir kez daha göstermiş olduk. Bu vesileyle şunu belirtmek isterim ki, elimizden geldiğince Yazlık Mahallemize, Serdivanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. 5 yıllık süre içerisinde Yazlık Bölgesindeki değişimi, büyümeyi en yakından gören muhakkak ki sizlersiniz. Değişim ve büyümenin etkisiyle Yazlık Bölgemiz tercih edilen bir yer olmuştur. İnşallah yeni hizmetlerle ve tabi ki birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi daha da güzelleştireceğiz” dedi.

Konuşmasını kahvaltı programına katılanlara teşekkür ederek bitiren Alemdar kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.