“Bakkalımıza sahip çıkalım, Mahallemiz esnafıyla güzel” sloganıyla eğitime desteğini sürdüren Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odasına teşekkür plaketi verildi. Okullarda açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na ekip, ekipman ve gıda temininde bulunan Bakkallar Odasına teşekkür etmek isteyen Okul Müdürü Çetin Turhan ve Makine Bölüm Atölye Şefi Levent Şişman, yönetim kurulunda yer aldığı ziyarette Başkan Akdardağan’a plaket verdi.

Esnafın korunması ve gıda zinciri konusunda okulda açılan stantlarda göz dolduran öğrencilerin hem bilinçlenip, hem de bilinçlendirdiklerini söyleyen Okul Müdürü Turhan, “Başkanımıza bize sağladığı destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Esnafımızı seviyor ve yaşaması için alışverişlerimizi mahallemizdeki esnaflardan yapıyoruz, yapmayı da herkese tavsiye ediyoruz” dedi.

Eğitime zaman zaman yaptıkları desteği sürdüreceklerini söyleyen Başkan Akdardağan da, “Gıda ve zincirinin, bilinçli alışverişin, tüketici haklarının okul çağlarında aşılanması çok önemli. Bakkal esnafı olarak eğitim için üzerimize düşen her görevi yapacağız. Önemli olan arkanızda bırakacağınız eserler ve insanların sizi iyi anmasıdır. Bizler insani sorumluluğumuzun yanı sıra mahallenin bakkal esnafları olarak çoluk çocuğumuzu gözetmekle de sorumluyuz. Eğitim bu ülkenin birinci meselesidir. Bunun bilincindeyiz ve desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.