Gölcük SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele ve Karamürsel arasındaki D-130 Karayolu üzerindeki aydınlatma direklerinde aydınlatma bakım çalışmalarına Karayollarından alınan izin ve trafikte oluşabilecek bir kazanın önlenmesi adına yolda aldıkları geniş kapsamlı güvenlik önlemleriyle 25 metrelik hidrolik platformlu araçlarla çalışmalarına başladı.

BAŞİSKELE KARAMÜRSEL HATTI
Gölcük SEDAŞ Şebeke operasyon ekipleri tarafından Başiskele’den başlatılan çalışma Karamürsel’e kadar sürdürülerek, D-130 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjde yer alan çelik galvaniz aydınlatma direklerindeki armatür ve lamba bakım çalışmaları devam ediyor.

GÖLCÜK’TE AYDINLATMA BAKIMI
SEDAŞ İşletme Bakım Grup Müdürlüğü’ne bağlı Gölcük Şebeke Operasyon birimi ekipleri ile aydınlatma konusunda arıza bakım çalışmalarını Başiskele bölgesindeki yol ortasında bulunan aydınlatma direklerinde tamamlarken, Gölcük içerisindeki aydınlatma direklerinin bakımları ve yanmayan lambaların değişimlerini de yapıyorlar.

2 BİNDEN FAZLA LAMBAYA BAKIM
SEDAŞ ekipleri aydınlatma çalışmalarını, Başiskele, Gölcük’ten sonra Karamürsel bölgesinde ana yol güzergahı ortasındaki aydınlatma direklerinde gerçekleştirmeye devam edecek. Ekipler aydınlatma çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüürken, SEDAŞ şebeke operasyon ekipleri Başiskele, Gölcük ve Karamürsel arasında bir haftadır yaklaşık 2 binden fazla aydınlatma direğinde bakım ve onarım çalışması yapıyor.