Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğünün talebi üzerine, Emniyet hizmetlerinde kullanılmak üzere Arifiye Belediyesi tarafından satın alınan Ford Transit Connect Marka araç, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu tarafından Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Arifiye İlçe Müdürlüğü önünde düzenlenen sade bir törenle, Başkan İsmail Karakullukçu aracın anahtarını, Arifiye İlçe Emniyet Müdürü Erhan Memiş’e teslim etti.

Teslim töreninde Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Lütfü Tansı ile Mali Hizmetler Başkan Yardımcısı Adnan Ağırman da hazır bulundu.

Başkan Karakullukçu yaptığı açıklamada, “Arifiye Belediyesi olarak, ilçemizi geliştirmek büyütmek için tüm kurum ve kuruluşlarımızla büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Bu kapsamda elimizdeki kaynakları da en etkin biçimde kullanarak, kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için, yedi gün yirmi dört saat görev yapan emniyet teşkilatımıza, tüm Arifiyeliler adına çok çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman polisimizin yanında olacağız. Hizmet aracının Arifiye İlçe Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Teslim töreninde, kısa bir konuşma yapan Arifiye İlçe Emniyet Müdürü Erhan Memiş ise, “Arifiye ilçesinde göreve başladığımdan bu yana sayın başkanımız her konuda bize destek oluyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli adına, kendisine teşekkür ediyorum” diyerek İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Başkan Karakullukçu’ya Teşekkür Plaketi takdim etti.