Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Hendek İlçe Müdürlüğünde çalışan sendika üyeleriyle bir araya gelen İl Temsilcisi Güven Aramak, istişare toplantısının birlik ve beraberliğe vesile olduğunu ifade etti.

Aramak, “Birlik ve beraberlik adına buradayım. Şehrimiz ve ülkemizin birliği, bütünlüğü noktasında Sakarya olarak biz de var olduğumuzu ifade ediyoruz. Amaç bir ve beraber olmak. Ülkemizin, devletimizin bekası için tek vücut olarak, iç ve dış mihrakların oyunlarına gelmeyeceğiz. Güçlenen, büyüyen bir Türkiye bazılarını rahatsız ediyor. Biz de bu milletin fertleri olarak, evlatları olarak her birimiz aldığımız sorumluluk çerçevesinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Güvenlik ve Savunma İşçiler Sendikası Sakarya Temsilcisi olarak, üyelerin hak ve menfaatlerini korumada öncü olduklarını ve bundan sonra da Özel Güvenliklerin sorunlarını çözmede aktif bir rol oynayacaklarını belirten Güven Aramak, ilerleyen günlerde istişare toplantılarının işyeri temsilcileriyle de genişletilerek süreceğini ifade etti. Aramak, “Hedefimize doğru ilerlemeye hazır ve nazırız. Bu anlayışla bu toplantıya katılanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.