Kandıra Belediyesi’ne yapılan ziyarette, Kooperatifin Kandıra Bölgesi’ndeki üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için satış mağazası yapılması ele alındı. APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, “Kooperatif olarak 2009 yılından beri Kandıra Bölgesindeki çiftçilere bütün imkanlarımızı kullanarak hizmet veriyoruz. Akdurak Mahallesi’nde bulunan kendi yerimize satış mağazası yapmak istiyoruz. Bununla ilgili başkanımızın da görüşünü almak istedik” dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, APEK’in Kandıra’da yatırım yapmayı düşünmesinden son derece memnun olduğunu ve Kandıra Belediyesi olarak gereken desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Aya ve Kooperatif Müdürü Özmen daha sonra Kandıra Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Kemalettin Er’i ziyaret ederek, görevinin hayırlı olmasını dilediler. Başkan Kemalettin Er, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “APEK gibi büyük bir kuruluşun Kandıra’da faaliyet göstermesi çiftçilerimiz adına büyük şans. Çiftçilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum. Yeni satış mağazanızın yapımında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Ziyarette; Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Dursun Kalay ve AK Parti  Kandıra Meclis Üyesi Erdal Çetin de hazır bulundu. 

apek_kandirada2.jpg