Ak Parti Serdivan İlçe Başkanlığı haftalık mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve yönetim kurulu üyeleri İstiklal Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Toplantıya selamlama konuşması ile başlayan Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, İstiklal Mahalle sakinlerine teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek yapılan çalışmalardan bahsetti.

Çalışmalar marka olmak için

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise İstiklal Mahallesi sakinlerine göreve geldikleri günden bugüne Serdivan da yapılan çalışmalar  hakkında bilgi verdi. Başkan Alemdar, 4 yıldır Serdivan’a ve Serdivanlılara hizmet verdiğini belirterek, Serdivan’ı bir marka haline getirmek istediklerini söyledi.

Eski binanın yeri

Vatandaşların, Serdivan Belediyesi’nin taşınmasından sonra mevcut binanın ne olacağı sorusuna Yusuf Alemdar şöyle cevap verdi; ‘Mevcut yerimiz Serdivan’ın sembol değerinde olan bir yeridir. Serdivan’la bütünleşmiş bu alandaki tasarrufumuz tabii ki vatandaşımızın yararına olacaktır. Hotel yaptırmaktan, yerin satıldığına dair bir sürü şey konuşuluyor. Hiçbirinin hakikatle bir ilgisi yoktur. Bu bölge, Serdivan’ın en gözde yerlerinden biri. Yaklaşık 12 dönüm arazi üzerinde proje çalışmamız devam ediyor. İnşallah Allah nasip eder ve sizler de uygun görürseniz, önümüzdeki dönem için seçim vaatlerimden biri olarak açıklamayı düşünüyorum’ dedi.

Taşınıyoruz

Başkan Alemdar, önümüzdeki hafta yeni hizmet binasına taşınacaklarını belirtti. Hizmet binasının inşaatının bittiğini ifade eden Başkan Alemdar, temizlik işlerinin bitmesinden sonra yeni binada hizmet vereceklerini söyledi.