2018 yılının Sapanca’da proje yılı olması adına ekibiyle daha koordineli bir çalışma içinde bulunmak istediğini belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’ya yakışan projelerle dolu dolu bir yılın planlandığı bilgisini verdi. Halkın beklentileri ve ihtiyaçları yönünde ilçeye yakışan projelerin yeni yılda start alacağı, başlamış olan projelerin tamamlanacağı ve Sapancalıların hak ettiği hizmetlerin artarak devam edeceği 2018 yılının bu projelerle ilçenin adına proje yılı olacağı ve Sapanca’nın değerini artıracak projelerin hazırlandığı bildirildi.

“Amacımız hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti verebilmektir”

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “2018 yılı, ilçemizin proje yılı olacak. Birbirinden önemli projelerimiz, çalışmalarımız bu yıl içerisinde halkımızla buluşacak. Bir proje bitmeden yenisine başlıyoruz. 2018 yılı içerisinde 2017 yılında başlayan projelerimiz tamamlanacak ve birçok önemli yeni projeyi halkımızla buluşturacağız. İlçemizin öncelikli eksiklerinin giderilmesi, vatandaşlarımızın ortak fikir ve talepleri doğrultusunda yarınlarımızın şekillenmesi anlamında ekimizle birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Amacımız hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti verebilmektir. 2018 yılı projelerle ilçemiz adına proje yılı olacak. Sakarya ve Sapanca’nın değerini artıracak projelerin şimdiden hepimize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.


Sapanca'da 2018 yılında tamamlanması planlanan projeler şöyle;

Çarşı İçi projesi,

Çevre Yolu projesinin kara yollarından onayı,

Sit alanlarının kurul onayı,

Teleferik Projesi,

Koruma amaçlı imar planlarının yapılması,

Yanık Köyü’ne doğalgaz götürülmesi,

Kuruçeşme Köyü’ne doğalgaz götürülmesi,

Ünlüce Köyü’ne doğalgaz götürülmesi,

İlmiye Köyü’ne doğalgaz götürülmesi,

Demir yolu altına doğal gazı devam ettirme,

Köylerin imar planı çalışması,

Hamam,

2018 Yılında hizmete girmesi için startı verilecek projeler;

Otoban kenarına her iki yöne 10 km boyunca ses perdesi

Orman İşletmesi ile birlikte 2 cadde ya da sokağımıza defne veya diş budak ağaçları dikilmesi,

Termal su yer tespiti,

Öğretmen Evi

Sapanca ilçesine renk katacak ve yeni bir soluk getirecek projeler çerçevesinde yürütülen programlamaların hazır olduğu bilgisi verildi.