Adapazarı Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden tretuvar, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.
Cumhuriyet Mahallesi’nde 26 sokakta başlatılan çalışmalarda ilk etabın tamamlandığını ifade eden Başkan Yardımcısı Özüm, “Yaklaşık, 20 gündür trafiğe kapalı olan Dr. Kamil Sokak 15 Kasım itibarıyla trafiğe açılacak. Bu süreç içersinde gerek araç sürücülerinin gerekse bölge esnafının gösterdiği anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibimiz bu günden itibaren Bahçıvan Sokak’ta (Eski Reji) çalışmalarına başlayacak. Şehir nüfus yoğunluğunun önemli bir kitlesini oluşturan Cumhuriyet Mahallemizde çalışmalar tamamlandığında sokaklarımız daha modern ve düzenli olacak” dedi.
Adapazarı Belediyesi Fen İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyerek,  Fen İşleri Müdürü Derya Dinçer’den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.