Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’in de eşlik ettiği incelemede Başkan Toçoğlu, görevlilerden gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı. Başkan Toçoğlu, tesisin kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.
 
Yüzde 95 seviyelerinde
Tesisin yüzde 95 seviyelerinde olduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde inşa ettiğimiz Esentepe Sosyal Tesislerinde artık sona gelmiş bulunuyoruz. Yürüyüş yolları, kafeteryası, mesire alanı, kamelyalar ve diğer tüm gerekliliklere sahip tesisimiz, Pamukova’ya ayrı bir soluk kazandıracak. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımız burada hoşça vakitler geçirebilecek. Pamukovalı tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


 
Yeşillik ve doğallık bir arada
Başkan Toçoğlu, “Yeni tesisimizin Pamukovalı vatandaşlarımızın buluşma noktası olacağını her fırsatta ifade ediyoruz. Ayrıca bu güzergahı kullanan misafirlerinde ilgi odağı olacaktır. Tesisin manzarası da müthiş bir seyir zevki ortaya çıkarıyor. İnşallah bu önemli tesis Pamukovalı hemşerilerimizin de beğenisini kazanacaktır. Yeşilin ve doğanın bir arada bulunacağı tesisi, kısa süre içerisinde kullanıma sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Toçoğlu’na hizmet teşekkürü
Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ise; “İlçemiz gerek altyapı gerekse üstyapı çalışmalarından sonra sosyal yaşam alanı konusunda önemli bir tesise kavuşuyor. Kısa süre sonra yapımı tamamlanacak olan ve bölgenin en büyük sosyal tesisi olma özelliği taşıyan projeyi ilçemize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun”  diye konuştu.