Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarını 84 mahallenin her noktasında gece gündüz sürdüren Adapazarı Belediyesi, salgın sürecinde sıkıntı yaşayan esnaf ve vatandaşlara nefes olacak hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Yapılan çalışmayla ilgili değerlendirmede bulunan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Adapazarı insanının, belediyesine olan güveninden memnuniyet duyduklarını belirterek, gösterilen teveccühe layık olacak çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.
Işıksu, “Adapazarı’mızın kökü kardeşlik ile yoğrulmuştur. Paylaşmak kıymetlidir, sonucu bereket olur çok iyi biliyor ve Adapazarı’mızı çok seviyoruz” dedi.

İlk Aşama; 1000 esnaf, 12 Bin Aile
Koronavirüs ile mücadele çalışmalarının gayretle devam ettiğini aktaran ve sergilenen dayanışmadan gurur duyduklarını dile getiren Başkan Işıksu, “Adapazarı’mız vefanın, yardımlaşmanın, bereket, kardeşlik ve dayanışmanın yurdudur. Kaymakamlığımız, ilçe müdürlüklerimiz, STK’larımız, muhtarlarımız, gönüllü vatandaşlarımızla çok güzel bir birliktelik sağladık. Ramazan başlangıcında ilk aşamada, genelge kapsamında dükkânlarını açamayan bin esnafımızla birlikte toplam 12 bin ailemizin destekçisiyiz. Algı yapmadan, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Risk grubunda belirlenen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımlarına koşmayı sürdürecek, Adapazarı Belediyemizin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün aktif çalışmalarıyla da vatandaşlarımızın dertlerine çözüm üretmeye devam edeceğiz. Sağlık Bakanlığı’mızın belirlediği kurallara dikkat ederek, dayanışma içerisinde, morallerimizi güçlü tutarak, hep birlikte bu süreçten en az hasarla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.