İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, yabancı dil gibi zor bir alanda büyük başarı gösteren Zeren Akaltın ve TEOG Türkiye birincisi Azra Belinay Toplu’yu altınla ödüllendirirken, öğrencileri yetiştiren öğretmenlerini ayrı ayrı tebrik etti. Törene katılan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli de başarılarıyla Sabihahanım Ortaokulu’nun gururu olan Akaltın ve Toplu’yu tüm öğrencilere örnek olan üstün başarılarından dolayı kutladı.


 
Sabihahanım Ortaokulu’ndaki ödül törenine katılan eğitimci yazar Abdullah Çelik ise Düzce Cumayeri’nden öğrencisi Halil Yılmaz’ın torunu olan Zeren Akaltın’a arşivinin en değerli eserlerinden “bir dahinin hürriyet aşkı” isimli kitabı imzalı olarak hediye etti.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Engin Kahraman ödül töreni dolayısıyla gittikleri Sabihahanım Ortaokulu’nda öğretmenlerle de kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. Okul Müdürü Eyüp Kotan’dan eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, başarılarıyla adından sözettiren okulun tüm yönetici ve öğretmenlerine özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.