Fizik-Kimya-Biyoloji öğretmenlerinin müşterek hazırladığı her bir branşta farklı 50 adet test, deney ve uygulamaları katılımcılar tarafından çok beğenildi.

Bilim Günü Etkinliği açılışında İngilizce olarak sunulan bilim insanı Bilge Demirköz konulu TED X konuşması ile Okul Müdürü Kadir Gezer’in açılış konuşması ve ardından çalışmaların kazanım ve hedeflerinin aktarıldığı programda, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Alican Akdoğan, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, STK Başkanları, Aile Birliği Üyeleri, Okul Müdürleri ve yoğun bir veli katılımı ile kurdele kesildi.

Deney masaları, laboratuvar etkinlikleri ilgili öğrenciler tarafından bizzat uygulama ile katılımcılara gösterildi. Yapılan bu çalışmalar kapalı devre TV yayını ile izlendi. Öğrencilerin de öğretmenleri nezaretinde ziyaret ederek bilgilendiği bilim günü etkinliği gelecek için ümit verdi.

Fizik Öğretmeni Murat Taşkın, Kimya Öğretmeni Aslı Toçoğlu, Biyoloji Öğretmeni İbrahim Yıldız tarafından gerçekleştirilen bilim günü etkinliğinin önümüzdeki yıl ulusal düzeyde yapılacağı belirtildi.