Karasu Kızılcık Ortaokulu Öğrencileri karnelerini Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspirğlu, Karasu Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kızılcık Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Topaloğlu, Okul Aile birliği başkanın ve Okul Müdürleri Davut Çakmak’tan aldılar.

“Asıl olan sürekliliktir”
Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam “Bugün, TEOG sınavında Sakarya’da 1. olan Kızılcık Orta Okulu öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Okulumuz her geçen gün başarısını arttırarak eğitime devam eden bir okul. Burada asıl olan birincilik değil sürekliliktir, okulumuz da bunu her geçen yıl elde ettiği başarılarla gösteriyor. Okulumuz idarecilerini, öğretmen ve öğrencilerini tekrar tebrik ediyorum” dedi. Öğrencilere de seslenen Gürçam; “Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Tatilinizi bir boşluk olarak değil, eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz” dedi.


“Geleceğimiz onlara, onlar bizlere emanet”
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Yarınlara dair umutlarımızı hep taze tutan yavrularımızın sınıflarını gezerek hem karnelerini dağıttık hem de sohbet ettik. Onlar Ülkemizin yarınlarını teslim edeceğimiz fidanlarımız. Geleceğimiz onlara onlar bize emanetler. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başarılı olmak için çalışın ve gayretli olun diyen Başkan İspiroğlu, öğrencilere; “Bilgili, kültürlü, ülkesine sahip çıkan, vatanı için mücadele eden, nezaket sahibi, ahlaklı insanlar olarak kendinizi yetiştirin. Sizleri seviyor, önemsiyoruz, hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve hayatınız boyunca başarılar diliyorum” dedi.



Dursun iyi bir tatil diledi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Dursun, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi neden ile öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.