Akyazı Cumhuriyet Anaokulu'nun minik öğrencilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Akcan, sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle tokalaşıp kendisini tanıyıp tanımadıklarını sordu. Öğrencilerin hepsinden tanıyoruz cevabı alan başkan Akcan onlarla sohbet edip, hediyeler dağıttı.

Başkan Akcan’a bilgi veren Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Fetih Çabukoğlu, “Öncelikle sayın Belediye Başkanımız Hasan Akcan'a okulumuza yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız kendisi de bir eğitimci olduğu için eğitim ve öğretimle yakından ilgileniyor ve okullara ihtiyaçları doğrultusunda yardımlarda yapıyor. Hem öğrencilerle hem de öğretmen ve yöneticilerle de yakından ilgileniyor” dedi.

hasan_akcan_anaokulu2.jpg

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ise, eğitim ve öğretime verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini söyledi. Akcan, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile sürekli olarak koordineli bir şekilde plan ve programlar yapıyoruz. Okullarımıza da gereken önemi göstermeye gayret ediyoruz ve çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cumhuriyet Anaokulumuz başarılı çalışmaları ile gerek Sakarya’da ve gerekse Türkiye’deki diğer anaokulları arasında adından söz ettiren örnek bir anaokulu. Başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

hasan_akcan_anaokulu3.jpg