19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gerçekleştirilen 3.Ulusal Robot Yarışması’nda teknoloji severler kıyasıya mücadele etti. 3. Ulusal Robot Yarışması İlkokullar Arası Robotik Algoritma Yarışması, Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Labirent Çözen-Mbot, Labirent Çözen-Elektronik Devre ve Serbest Kategori olmak üzere toplam 6 farklı alanda gerçekleşti.

Türkiye geneli birçok kurum ve okulların robot kulüplerinden toplam 500 robot ve bin kişi 3. Ulusal Robot Yarışması’na katıldı. 18-19 Mayıs tarihlerinde saat 10.00’dan 19.00’a kadar süren yarışmayı bin 500’ü aşkın kişi de takip etti.

Robot kulüp öğrencilerinin ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Bahçeşehir Koleji robot ve tanıtım standında çeşitli gösteriler yapıldı.

Bahçeşehir Koleji’nin hediye sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada muhteşem hediyeler sahiplerini buldu!

18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 3.Ulusal Robot Yarışması Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Labirent Çözen-Mbot, Labirent Çözen-Elektronik Devre, İlkokullar Arası Robotik Algoritma Yarışması ve Serbest kategorilerinden ilk 3’e girenlere birbirinden muhteşem hediyeler verildi. Bahçeşehir Koleji Sakarya Kampüsü hediye sponsorluğu ile gerçekleşen yarışmada Mini Sumo, Çizgi İzleyen, Labirent Çözen ve Serbest Kategorilerinin 1.lerine Laptop, 2.lere Tablet ve 3.’lere Drone hediye edildi.