Toplantının açılış konuşmasını yapan Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, içinden bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif ayının mübarek olmasını dileyerek “Saygıdeğer komite üyelerimiz öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Komitelerimiz, üyelerimiz ile aramızda bir köprü kuruyor. Bu bağ sayesinde sektörün sorunlarını ilk ağızlardan öğrenip elimizden gelen çabayı gösterebiliyoruz.

I M G 7204

Toplantımıza geçmeden önce kısaca Borsamızın üç ana hedefinden bahsetmek istiyorum. Birinci hedefimiz; Borsamız için yeni hizmet binası yapmak. Bu konuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İkinci hedefimiz; Sapanca Yanık Süs Fidan Borsasını kurmak. Bina tahsisi işlemlerimiz tamamlandı, şuan tadilat ve tamirat işlemleri gerçekleşiyor. En kısa sürede fidan borsamızı faaliyete geçireceğiz. Son olarak Canlı Hayvan Borsası’nda müzayede sistemine geçiş süreci. Şuan orada var olan hizmet binası ve ekipmanlar gözden geçiriliyor. En kısa sürede müzayede sistemine uygun hale getireceğiz.” dedi.

I M G 7145

Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bekir Uztürk, müşterek komite toplantılarının sektör sorunlarını tespit etmeye ve haberdar olmaya büyük katkı sunduğunu dile getirerek; “Değerli komite üyelerimiz toplantımıza hoş geldiniz. Sektörlerin nabzını tutabilmek, sorunlarını tespit edebilmkek adına sizlerin çalışmaları ve bilgilendirmeleri bizler için çok önemli. Toplantımıza sunacağınız tüm katkılar için teşekkür ediyorum.” dedi.

20240327 171325

Komite başkanlarının ve üyelerinin sektör sorunlarını dile getirdiği toplantıda sorunlar istişare edilerek görüş, öneri ve istekler dile getirildi. Toplantının ardından Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Başkanı Bekir Uztürk ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Yönetim Kurulu, Meclis, Meslek Komiteleri, Disiplin Kurulu, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Borsa personelleri ve iştirak personelleri tarafından katılım sağlandı. 

Dr. Nefi Demirci toprağa verildi Dr. Nefi Demirci toprağa verildi

20240327 171245I M G 7209