Spor Toto 3. Ligin 3’ncü haftasında kendi sahasında Düzyurtspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Sakaryaspor, sayısız gol pozisyonunu harcadığı ve zaman zaman da rakibi karşısında zorlandığı müsabakadan 3 puanı tek golle almayı bildi. Taraftarının da desteği ile ilk yarıda oyunun mutlak hakimi olan ekibimizin golü, kazanılan köşe vuruşu sonrası Zafer’in kafasıyla geldi ve ilk yarı 1-0 tamamlandı.
 
2. yarıda birçok yüzde yüzlük gol pozisyonuna giren Sakaryaspor, ikinci yarıda oyuna dahil olan Abdulkadir ve Hakan Akman ile bu pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın son dakikalarında rakibi karşısında skoru koruma psikolojisi ile zor anlar yaşayan ekibimiz, zor da olsa 3 puanı almayı bildi. Ekibimiz 3’te 3 yaparak yoluna emin adımlarla devam ederken, zirvedeki yerini de korudu.

HAKEMLER: Emre Abar*, Oğuz Akyüz*, Ahmet Oğuz*
SAKARYASPOR: Ozan Öztürk**, Canberk**, Zafer Aydoğdu**, Aytaç Ak**, Fikret Topaloğlu***, Serdar Ümit***, Ferhat Yazgan**, Enes Ata****, Talha Mayhoş* (Dk.68 Abdulkadir*), Murat Hacıoğlu*** (Dk.87 Ceyhun*), Hakan Akman** (Dk.90 Erçağ?)
DÜZYURTSPOR: Kemal Aktaş*, Hakan Macit*, Taşkın Kartal*, Emrah Ekmekçi*, Serdar Üçüncü*, Hakan Aydın*, Sami Emirhan* (Dk.60 Serkan Esen*), Emre Akgün*, Taha Gür* (Dk.60 Ünal Avcı*), Samet Aydın*, Samet Altuntaş* (Dk.79 Emrah Kol*)
SARI KART: Sami Emirhan (Düzyurtspor)
GOL: Dk.34 Zafer Aydoğdu (Sakaryaspor)