Süper Amatör Küme takımlarından Nuriosmaniyespor kulübü başkanı Mustafa Yavuz, istifa etti.

Mali sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşayan takımın başkanlığından istifa eden Yavuz, "Ben görev aldığım hiçbir yerde başarısız olmadım. Burada da layık olduğu yere getirdim. Ancak artık dayanacak gücüm kalmadı" dedi.

Sezon başında Arifiye Belediyesi tarafından şahsına verilen sözlere istinaden yepyeni bir takım kurduğunu belirten Yavuz, “Bana verilen bütçeye göre hareket etmek zorundaydım. Taahhüt edilen bir miktar vardı ve bunun üzerine kesinlikle çıkılmadı. Sezon başı aldığım parayla bu takım kuruldu. Daha sonra aylık ödemelerde sıkıntıya düştük. Devre arasına kadar zor dayandım. Takımıma getirdiğim topçularımı zor duruma düşürdüğüm için kendilerinden özür diliyorum. Bugünden itibaren artık yokum… Elimdeki mevcut lisansları da bugün dağıtıyorum” dedi.

Hafta sonu oynanacak Süper Lig maçına da büyük ihtimalle çıkamayacaklarını ifade eden Yavuz, “Elimize verilen bütçe ile ancak bu kadarını yapabildik. Herkes hakkını helal etsin. Nuriosmaniyespor bu duruma düşmeyi asla hak etmedi. Ancak yapacak bir şey yok.  Mali sıkıntı had safhada, ödemelerimizi yapamıyoruz. Futbolculara karşı mahcup oluyorum. Bu iş artık bizi aştı. Ben görev aldığım hiçbir kurumda başarısız olmadım. Burada da layık olduğu yere getirdim. Ancak yoruldum. Arifiye Belediyesi takıma yapılacak olan para desteğini karşılamadı." dedi.

Arifiye Belediyesi’nin destek verdiği birçok 1.Küme takımı olduğunu ancak kendilerinin tek Süper Lig takımı olduğunu söyleyen Yavuz, “Ben bu yola Arifiye ismini kendi takımımın önüne koyarak çıktım. Gücümüz yeterli olmadığı için de noktayı koymak zorunda kaldık. Yapacak bir şey yok. Biz küçük bedenimizi Arifiye ismini başımıza alarak büyütmüştük. Ancak gidişat küçük bedenlere, büyük hayallerin ağır geldiğini öğrendik” dedi.