Türkiye Atletizm Federasyonu ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Yarışı yeni atletizm pistinde yapıldı.

Tüm Yaş Gruplarına açık olan ve 1000 metre koşulan yarışlara 54 sporcukatıldı. Yarışlar, Atletizm İl temsilcisi Atakan Gündoğdu, antrenörler Gökhan Engin Beloğlu, Hamit Gündoğdu, Serkan Gülez, Ali Kadir Uyar, Ferdi Göymen ve Nilüfer Aslantepe eşliğinde yeni atletizm pistinde yapıldı.

Yarışlar sonrasında erkeklerde Eftal Kantarcı birinci,  İbrahim Eren Üskeser ikinci, Abdullah Elrazi üçüncü , M. Enes Özer dördüncü olurken, kadınlarda ise Irmak Baki birinci, Ecrin Kahya ikinci, Melek Baki üçüncü, Ervanur Kaya ise dördüncü oldu.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nurcan Tabakoğlu , Emniyet Müdürlüğü görevlileri , Atletizm Camiasındaki antrenör, yönetici ve hakemler, yarışlar sonrasında sporculara madalyalarını takdim ettiler.Yarışlara katılan tüm sporculara Gençlik ve Spor Bakanlığınca 15 Temmuz anısına yapılan t-short ve madalya verildi.