Nefes kesen birbirinden güzel karşılaşmaların ardından son 2' ye kalan finalistler Alaaddin Aydoğdu ve Hasan Erdem olarak belli olduktan sonra, Akyazı Platin bilardo salonunda bu ikili arasında final karşılaşması yapıldı.

Karşılaşmayı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği Alaaddin Aydoğdu ve Hasan Erdem arasında oynanan final müsabakası baştan sona oldukça çekişmeli geçti. Maçı son anlarına kadar önde götüren Hasan Erdem bu üstünlüğü maçın sonlarına doğru rakibi Alaaddin Aydoğdu’ya kaptırdı. Üst üste aldığı sayılarla rakibine yetişen Aydoğdu, maç sayısı olan 40 sayıya ulaşarak şampiyonluk unvanını 1 sayı farkla 40-39 kazanarak Akyazı Belediyesi 3 Bant Bilardo Turnuvasının şampiyonu oldu.

Başta Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan olmak üzere maçı sonuna büyük bir dikkatle izleyen izleyiciler bu nefes kesen galibiyet ile seyrine doyumsuz bir bilardo turnuva maçı yaşadılar.

akyazi_bilardo_turnuvasi2.jpg

Akyazı Belediyesi 3 Bant Bilardo Turnuvasında dereceye giren sporcuların isimleri ise şöyle sıralandı.

1.Alaaddin Aydoğdu

2.Hasan Erdem

3.Ümit Yıldırım

4.Hasan Güzel.

Akyazı Belediyesi 3 bant bilardo turnuvasında 4.olan Hasan Güzel'e ödülünü Akyazı Belediyesi Meclis üyesi Abdurrahim Atmaca, 3.olan Ümit Yıldırım'a Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Alim Gül, 2.olan Hasan Erdem'e Akyazı Belediyesi Meclis Üyesi Yavuz Sultan Anat ve 1.olan sporcu Alaaddin Aydoğdu ya ise Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan verdi.

akyazi_bilardo_turnuvasi3.jpg

Ödül töreninin ardından dereceye giren sporcular ve bilardo severler ile hatıra fotoğrafı çektiren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Spora ve sporcuya olan desteğimiz devam edecek. Bu uzun kış aylarında ve kış gecelerinde Akyazı'mızda bu tür faaliyetlerin olması bizi ziyadesi ile sevindirmektedir. Bu tip sosyal faaliyetleri artırıcı çalışmalarımız ileriki günlerde de olacaktır. Akyazılı vatandaşlarımızın spora olan ilgisini biliyoruz ve her türlü desteği veriyoruz. Sakarya genelinde bilardo sporunda başarı elde etmiş ve bu akşamda burada dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, bilardo severlere teşekkür ediyorum" dedi.