Spor Toto 3. Ligin 11'nci haftasında ekibimiz Sakaryaspor bugün deplasmanda Adliyespor'un konuğu oldu. Saat 14.30'da başlayan müsabakada 1-0 geriye düşmesine rağmen Feyyaz Aydil ile 1-1'lik eşitliği sağlayan temsilcimiz, yine Feyyaz ile 2-1'i buldu. İlk yarının son anlarında kalesinde bir kez daha golü gören Sakaryaspor, 55'nci dakikada Burak Bekaroğlu'nun kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından pozisyon üretemedi ve sahadan 1 puanla ayrıldı. 2-2

STAT: Ankara Ostim Stadı
HAKEMLER: Murat Türkoğlu, Yavuz Bahadır, Erhan Gündoğdu
ADLİYESPOR: Erhan Kuşkapan, Şükrü Topal, İsmail Sevindi, Çağrı Tekin, Murat Almış, Ayberk Altan, Erhan Kuşkapan, Necmi Çoban, Dursun Tuğberk, Rahmi Can, Gülhan Özdemir (Dk. 73 Oğuz Yıldırım), Kadir Torbacı (Dk.67 Oğuzhan)
SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın, Volkan Çekiç, Fikret Topaloğlu, Burak Göksel (Dk.64 Sertaç Eren), Nedim Köseoğlu, Adnan Güngör, Mustafa Cevahir, Doğan Seçkin (Dk.59 Mert Sarı), Volkan Yılmaz, Burak Göksel, Feyyaz Aydil (Dk.90 Hacı Ömer)
SARI KARTLAR: Doğan Seçkin (Sakaryaspor)
GOL: Dk.18, Dk.45 Murat Almış (Adliyespor), Dk.25, Dk.41 Feyyaz Aydil (Sakaryaspor)
KIRMIZI KART: Dk.56 Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)
 

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.18 Adliyespor'da Murat Almış attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Dk.20 Sakaryaspor'da Burak Göksel yakaladığı bir pozisyon sonrası kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciden sıyrılmak isteyen Burak kaleci tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Feyyaz geçti ve atışında top kalecinin üzerine gitti.
Dk.25 Volkan Yılmaz'ın serbest vuruşla ceza sahasına ortaladığı topa ceza sahası içinde Feyyaz Aydil kafayı vurdu ve gol oldu!
Dk.40 Sakaryaspor'da Volkan Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde yine Feyyaz Aydil kafayı vurdu ve takımını 2-1 öne geçirdi.
 
Dk.45+2 Gelişen Adliyespor atağında Çağrı'nın ortasında topla buluşan Murat Almış bomboş kaldığı pozisyonda topu ağlara yolladı. 2-2
Dk.56 Gelişen Adliyespor atağında topla buluşan Murat Almış hızlı bir şekilde ceza sahasına doğru yöneldi. Rakibine faul yaparak durduran Burak Bekaroğlu, bariz gol şansını engellediği gerekçesi ile kırmızı kartla cezalandırıldı.
   
Dk.59 Sakaryaspor'da Doğan Seçkin'in yerine Mert Sarı oyuna girdi. 
Dk.64 Sakaryaspor'da Burak Göksel'in yerine Sertaç Eren oyuna girdi. 
Dk.67 Adliyespor'da Kadir Torbacı'nın yerine Oğuzhan Şenyiğit girdi.
Dk.73 Adliyespor'da Gülhan Özdemir'in yerine Oğuz Yıldırım oyunda.