Edinilen bilgilere göre olay, önceki akşam Kent Park’ta saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Yakınlarıyla Kent Park’a gezmeye giden 68 yaşındaki Gönül T., karşısına çıkan ve en az 15 tane olduğunu söylediği sokak köpeklerinin kendisine saldırması üzerine kaçmak istedi. Ancak ayağı takılan Gönül T. düştü.

Hemen 112 ambulansı tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Gönül T.’nin çekilen filmlerinde, belinde kırık oluştuğu tespit edildi.

Doktorların, L 2 kemiğinde kırık bulunan Gönül T.’nin L 4 ve L 5 kemiklerinde de çökme olduğunu gördü.

sokak_kopekleri_saldirdi3.jpg

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Gönül T., “Birden karşıma 15 kadar sokak köpeği çıktı. Havlayıp üzerime doğru gelince kaçmak istedim. Ancak dengemi kaybedip düştüm. Kıpırdayamayınca da ambulans çağırdılar. Belimde kırık ve çökme meydana gelmiş. Şimdi 10 gün hiç kıpırdaman yatmam gerekiyor. Doktorlar daha sonra ameliyat olup olmayacağıma karar verecek” dedi.

sokak_kopekleri_saldirdi2.jpg

Sokak köpeklerinin her yerde başıboş bir şekilde dolaştığını ve insanları korkuttuğunu dile getiren Gönül T, “Benim başıma böyle bir olay geldi. Belki başka birinin ölümüne neden olacaklar. Belediye bu soruna ne zaman çözüm bulacak? Birilerinin canının yanmasını mı bekliyorlar? Yaşadığım bu korkunç olaydan dolayı Adapazarı Belediyesi’nden şikayetçi olup, dava açacağım. Başkalarının da aynı üzücü olayla karşılaşmasını istemiyorum” diye konuştu. /Tuğrul GÜMÜŞEL