Birliğe bağlı 62 meslek odası bulunduğunu ve oda başkanları ile birlikte her zaman işbirliği, fikir birliği içerisinde, meslek ve Sakarya sevgisiyle çalıştıklarını söyleyen SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Arkadaşlarımız ile birlikte size güzel şehrimize hoş geldiniz derken, görevinizde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

ATEŞ ÇEMBERİ
SESOB Başkanı Alişan, 15 Temmuz’da ülkemizin büyük bir badire atlattığını hatırlatarak, “Biz 15 Temmuz’da arkadaşlarımız ile birlikte görevimizi en iyi şekilde yaptık. Bundan sonra da buna benzer, ülkemizin güvenliğini tehdit eden, demokrasimize karşı yapılan hareketler içerisinde bulunanlara karşı biz arkadaşlarımız ile hazırız.  Ülkemizin etrafı ateş çemberi. Bu ateş çemberinden kurtulmak için birbirimize sıkı sıkı sarılmak, çürükler varsa, kısa süre içerisinde bunları aramızdan temizlememiz gerek” şeklinde konuştu.



GURUR KAYNAĞI
İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Buradaki herkes emektar, emeğinin karşılığı ile geçinen insanlar. Buraya 3 yıl görev yaptığım Şanlıurfa’dan geldim. Etrafımız ateş çemberi olduğu halde, Urfa’da bir tek bomba patlatmadık. 14 canlı bomba yakaladık. Allah’ın izni kelamı ile 15 Temmuz işgal girişimini millet olarak atlattık. Kaderimizde burada yiyecek ekmeğimiz, içecek suyumuz varmış. 15 Temmuz’da bu milletin duruşunu gördükten sonra, gerçekten bu millete hizmet etmek en büyük gurur kaynağımız hatta ibadetimiz oldu” diye konuştu.