SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan Karapürçek Kaymakamı Elif Nur Yaman’ı makamında ziyaret ederek SEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Elif Nur Yaman, yapılan nezaket ziyaretine teşekkür ederken, “Karapürçek yüz ölçümü 127 kilometrekare ve Sakarya İlçeleri içinde yüzölçümü ile en küçük ilçe. Nüfusu da Taraklı’dan sonra ikinci küçük ilçe. Ancak yeşil tabiatı ile çok güzel bir ilçemiz var. Giderek cazibe bölgesi olacağına inanıyoruz.  İlçede yaşayan vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. İlçemizin elektrikle ilgili konularında SEDAŞ ile işbirliğimizi de başarılı bir şekilde sürdürmek ve geliştirmek istiyoruz” dedi.

Kaymakam Elif Nur Yaman, Dr. Ersan Şentük’e Karapürçek Muhtarları ile yapacakları toplantının yararlı olacağını belirtti. Elif Nur Yaman, misafirleri ile yakından ilgilenirken, yapılan nezaket ziyaretine ve kendisi için yapılan ayrıntılı bilgilendirmeye teşekkür etti. Dr. Ersan Şentürk yapılan tespitlerle ilgili hızlı bir inceleme ve geri dönüş sağlanacağını, işbirliğinin başarı ile sürdürüleceğini belirtti.