TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı ve SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz, kandil mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaib Kandilini bugün ve gece idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gün ve gecelerde, birliğimizin ve dirliğimizin ne kadar önem taşıdığını daha iyi idrak etmemiz gerektiğini bilmemiz lazım.
Kandil günleri, insanların yüce Allah ile olan bağlarını yeniden gözden geçirme ve bu manevi iklimden yararlanmaları için büyük fırsatlardır. Bu mübarek gün ve gecelerin faziletinden en güzel şekilde istifade edilmesi gerekmektedir.
Bu mübarek gece Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) insanlığa ve bütün alemlere müjdelendiği müstesna bir gündür. Bizler de üç ayların Müslümanlar ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını ve bu manevi ayların faziletlerinden istifade etmek için dua edeceğiz.
Başta Sakaryalıların ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili’nin tebrik eder, devletimize, milletimize, şehrimize ve tüm İslam alemi ile insanlığa huzur ve barış getirmesini şahsım ve SakaryaGiad yönetim kurulumuz adına dilerim.”