Başkan Gökdemir, bombalı araçla düzenlenen hain saldırıyı ilişkin yaptığı açıklamada, "Devletimizin bekası, milletimizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik yapılan hain terör saldırılarının bir yenisini Kayseri'de yaşadık.
Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin hedefinin yine güvenlik güçlerimiz olduğu anlaşılıyor. Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına düşmeyeceğiz.
Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz.
Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içerde ve dışarda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız.
Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların  biran önce  yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını temenni ediyoruz. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet,  yaralılara acil şifalar diliyor, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz” dedi.