Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Zafer Doğru, bazı siyasetçiler, belediyeler ve Doğan Medya grubunun temsilcileri arasında yaşanan ilişkilerle ilgili yeni iddialarda bulundu.

Daha önce ki paylaşımlarında Doğan Medya grubu temsilcisinin kendisini mahkemeye verdiğini belirten Zafer Doğru, su kez kimliği ile ilgili ip uçlarını açıkladı.

Zafer Doğru, “Bu kelimeleri söyleyen sen kendini biliyorsun. Kimin yanında sarf ettiysen düşün benle ilgili sana ipucu.

yıl: 2012-2013 arası

konu: rüşvet tehtid şantaj.

Yer: Sakarya merkez ...” şeklinde bilgi verdi.

HANGİ BELEDİYE?

Zafer Doğru isimli kişi, bir başka paylaşımında ise bir belediye ile Doğan Medya grubu arasında yaşanan fatura olayını da gündeme getirerek, “A** isimli bir siyasetçi, Z.T.’nin talimatıyla A ilçesinde belediyeye gittiği ve Doğan Medya muhabirinin tekrar belediyeye fatura keserek para almasını sağlamaya çalıştığı bilgisi geldi. Bu A sitesinin maddi zor günler geçirdiği de aşikar” dedi.

zafer_dogru2-002.jpg

SMS’LERİ HABER YAPTILAR

Doğan Medya Grubunun temsilcisi ile ilgili iddialarını sürdüren Zafer Doğru, bir başka paylaşımında da, “Eski Türkiye özlemi duyan Doğan Medya ve M. grup siteleri Sakarya valiliğinin cumhurbaşkanı Sakarya programına davet SMS’lerini haber yaparak akıllarınca halkı galeyana getirmek istedi. Ancak eskisi gibi valilere doğrudan çakamayan site yönetimi haberi akıllıca yazarak üstü kapalı mesaj verdi. editörler ardından habere anonim yorum yazarak giydirme yaparak emellerine ulaşmaya çalıştı” dedi.

PARALELE SAVAŞ AÇTILAR  

Yine bir belediyenin basın müdürüyle ilgili olarak da iddialı bir paylaşımda bulunan Zafer Doğru, “Tayyip baba ve Davutoğlu, Doğan meyda ve paralele savaş açtığını sağır sultan duydu. Peki bu …….. basın müdürü Y.Ş.’nin Z. İle olan ilişkilerini (fatura) ………’nın talimatıyla mı yoksa kendi inisiyatifiyle mi yapıyor?” ifadelerinde bulundu.   

zafer_dogru3-002.jpg

zafer_dogru4-002.jpg