Karaman Mahallesi’nde açılan Süt54 satış ofisi bölge halkına yüzde yüz doğal ve katkısız, hastalıklardan ari çiftliklerden gelen sağlıklı sütü ulaştıracak. Açılış programında konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Süt evlerimizin milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Açılışa yoğun katılım

Açılış programına Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Belpaş Genel Müdürü Osman Çelik, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, meclis üyeleri, muhtarlar ve bölgeden çok sayıda vatandaş katıldı.

"Üreticiyle rekabet eden değil destek olan hizmet"

Talep edilen her noktada süt evleri açmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Vatandaşımıza günlük taze, doğal ve hijyenik sütü ulaştırmak adına Süt54 satış ofislerimizi şehrimizin farklı bölgelerinde hizmete alıyoruz. Tamamen hijyenik ortamlarda yüzde yüz doğal ve katkısız ari çiftliklerinden gelen sağlıklı sütü artık Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle Karaman Mahallesindeki hemşerilerimizle buluşturacağız. Süt evimizde ayrıca Bal54’ün organik balını, yumurta, et ve yöresel ürünleri satışa sunuyoruz. Bölge halkımıza hayırlı olsun. Üreticimizle rekabet eden değil tam tersi destek olan, sektöre katkı sunan Süt54 satış ofislerimizi talep edilen ve ihtiyaç duyulan her noktada hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.