7 yılı Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olmak üzere 38 yıl Milli Eğitim Bakanlığında öğretmenlik ve idarecilik yapan Hayri Erdem için en son görev yaptığı Serdivan Halk Eğitim Merkezi tarafından veda programı düzenlendi.

Tuna Tan Tesislerinde yemekli olarak organize edilen programa; İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Belediye Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim İkiz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Serdivan Halk Eğitim Merkezinin yöneticileri ve çok sayıda usta öğretici katıldı.

İlçe Kaymakamı Muhsin Çatmadım, emekli olan Hayri Erdem’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, huzurlu ve sağlıklı bir emeklilik geçirmesi dileğiyle plaket takdim etti.

Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere de “Önemli çalışmalarda bulunan bir büyüğümüzü emekli ediyoruz. Kendisinden çok şeyler öğrendik. Hizmetlerini ve kendisini unutmayacağız. Bundan sonraki yaşantısında kendisine hayırlı, güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum” diyerek çiçek takdiminde bulundu.

Programa katılanların çeşitli hediye takdiminde bulunduğu veda töreninde Hayri Erdem duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yaptı. Erdem konuşmasında; “Bu hizmet anlayışından hareketle görevimi yerine getirirken okul ve kurumlarımızın iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve başarılarının artırılmasında meslektaşlarım ve mesai arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini aldım. Bütün çalışma arkadaşlarımla el ele vererek önemli ve güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Herkese bana verdikleri destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ederim. Yarın başlayacak olan gün hepimiz için yeni bir gün olacak. Yolumuz hep açık olsun. Haklarınızı helal edin.” dedi.

Organizasyon usta öğreticilerin hediye takdimi ve konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.