18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle AK Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı ve aynı zamanda Erenler Belediye Meclis Üyesi Belgin Demirağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Melek Nişancı Huzurevini ziyaret eden Başkan Öztürk’e Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü eşlik etti.

Başkan Öztürk, Huzurevi sakinlerinin elini öperek hayır dualarını istedi. Bereketin büyüklerle beraber olduğunu söyleyen Öztürk, beraberinde getirdiği menekşeleri de kendilerine takdim etti. Huzurevi sakinlerinin kaldıkları ortamları hakkında bilgi alan Öztürk, Devletin yaşlılar ile ilgili birçok konuda adımlar attığını çeşitli faaliyet alanları açtığını belirterek her zaman daha iyi şartlarda bir ortam sağlanması gerektiğini, yaşlıların toplumun temel taşları olduğunu, onların öncülüğünde bu ülkenin bir yerlere geldiğinin ve geleceğinin de altını çizdi.

Öztürk, “Küçüklerine şefkat göstermeyen, büyüklerine değer ve saygı göstermeyen bizden değildir” Hadisini hatırlatan Öztürk, “Bizi biz yapan değerleri sağlayan, yaşlılarımızın kazandığı tecrübeleri toplumun diğer kesimlere aktarmasının bir ürünüdür. Yaşlılarını gözeten toplumlar rızıklanır” dedi.