TFF 2. Lig'de, Samsunspor ve Bandırmaspor'un ardından play-off'taki 8 ekipten biri daha TFF 1. Lig'e yükselecek. Temsilcimiz Sakaryaspor'un da yer aldığı play-offlarda birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Ligi 5. sırada tamamlayan Sakaryaspor, lig 2.'si Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

ASPOR’DAN NAKLEN!

Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak olan müsabaka bugün saat 22.00'da başlayacak. Halis Özkahya'nın yöneteceği müsabaka A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Sakaryaspor-Ankara Demirspor maçının galibi, GMG Kastamonuspor-Tuzlaspor maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak.

5 YIL ÖNCE KAYBETMİŞTİK

Sakaryaspor bu sezon ligde Ankara Demirspor ile iki kez karşı karşıya gelirken, her iki maç da 0-0'lık eşitlikle sona ermişti. İki takım daha önce 2015 yılında 3. Lig play-off finalinde İzmir'de karşı karşıya gelmiş müsabakayı 2-0'lık skorla Ankara Demirspor kazanmıştı.

127 GÜN SONRA

Koronavirüs salgını nedeni ile 19 Mart’ta liglere ara verilirken Sakaryaspor son resmi maçını 15 Mart'ta deplasmanda Vanspor’a karşı oynamıştı. Sahadan 1-0 galip ayrılan temsilcimiz bu maçtan sonra futbola hasret kaldı. TFF 2.Lig’de normal sezonun sona erdirilmesinin ardından bugün ilk kez resmi bir müsabakaya çıkacak olan Sakaryaspor ve Ankara Demirspor 127 gün sonra resmen futbola dönmüş olacak. Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren iki takım oyuncularının Antalya gibi sıcak bir şehirde nasıl bir performans ile futbola geri dönecekleri merakla bekleniyor.