Ekibimiz maça fırtına gibi başlarken, henüz 3’üncü dakikada Ozan Sol’un golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra Çağlayan Menderes sahneye çıkarken, ekibimiz ilk 6 dakikada skoru 2-0 yaptı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarıda oyunu biraz daha rölantiye alan yeşil-siyahlı temsilcimiz, kalesini gole kapatmayı başardı. Yakalanan kontra ataklarda ise ekstradan gol bulamayan yeşil-siyahlı temsilcimiz, Sarıyer’i 2-0’lık skorla yenmeyi başardı. 2021-2022 sezonunda TFF 2’inci Ligdeki ilk galibiyetini Sarıyer karşısında alan yeşil-siyahlılar puanını 4’e çıkarırken, uzun bir aranın ardından seyircisinin karşısında çıktığı ilk maçtan 3 puanla ayrılmanın sevincini yaşadı. 

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Efe Tanrıverdi, Mustafa Tosun, Salih Burak Demirel

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Çağlayan Menderes (Dk.66 Oğuz Kocabal), Ümit Kurt, Serkan Odabaşoğlu, Savaş Yılmaz (Dk.84 Ömer Can), Ömer Bozan (Dk.66 İrfan Akgün), Ömer Ramazan Toprak, Ozan Sol (Dk.87 Umut Sönmez), Onur Karakabak, Oğuz Yıldırım, Tahir Babaoğlu (Dk.66 Ali Özgün)

TEK. DİR: Ercüment Coşkundere

SARIYER: Mehmet Doğan, Koray Kılınç, Mehmet Bektaş (Dk.71 Mertcan Açıkgöz), Berat Satılmış (Dk.61 Furkan Sağman), Orhan Aktaş (Dk.81 Bahri Can), Hüseyin Altuğ, Nuri Terliksiz (Dk.46 Burak Albayrak), Talha Yazgan, Mahmut Keskin (Dk.80 İbrahim Halil), Bertul Kocabaş, Taha Yalçıner

TEK. DİR: Taşkın Güngör

SARI KARTLAR: Ozan Sol (Sakaryaspor)

GOLLER: Dk.3 Ozan Sol, Dk.6 Çağlayan Menderes (Sakaryaspor)