futbol kulüplerinin en çok olduğu ilçelerden biri olan Akyazı İlçemizde Atatürk stadı, Atatürk spor salonu, güreş salonu ve çok amaçlı olarak kullanılan salonun bakım ve onarımını tamamladık. Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz AdemAltun’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Aydınlatma, güvenlik ve ses sistemi

Akyazı İlçesinde yapılan bakım ve onarım faaliyetleri kapsamında Atatürk Spor Salonu bahçesi  çevre aydınlatmaları arttırıldı. Aydınlatma direkleri dikildi ve stad içinde  arızalı olan aydınlatmalar onarıldı. Atatürk Spor Salonu iç aydınlatmaları yenilendi. Led lambalar takıldı. Salon çevresine ise 2 adet ilave kamera takıldı. Yangın çıkış kapısı yenilendi. Salon evresini gösteren arızalı kameralar ile zamanla deforme olan kablolar yenilenerek arızalar ortadan kaldırıldı. Salondaki ses sistemi hoparlörü tamir edildi.

Güreş ve çok amaçlı salon

Güreş salonu ve çok amaçlı olarak kullanılan kickboks ,karate ve judo salonumuzun tavanı izolasyon malzemesi ile kaplandı. Güreş Salonu ısıtma ve aydınlatma sistemleri yenilendi, salon çatısı boyandı. Güreş  salonu çatısının giyinme ve lavabo tarafının çatı sacları değiştirildi. Tuvalet kapıları yenilendi, kalorifer sisteminin ana kazana bağlantısı yapıldı.  Karapürçek Kaymakamlık binası zemin katına Judo ve Güreş Branşı için antrenman salonu yapıldı.

Akyazı Atatürk stadı

Atatürk  Stadını çevreleyen duvarlar ve spor salonunu çevreleyen duvarlar boyandı.  Sulama motoru ömrünü tamamladığı için yenisi ile değiştirilerek yapıldı. Yeni oto park alanı oluşturulup tel örgü ile etrafı çevrelendi.

Batakköy ve Kuzuluk sahası

Akyazı Batakköy sentetik çim stadı yedek kulübelerinin üst kısmındaki fiber karbon tavanlar  yapıldı.  Stat etrafındaki 4 adet saha içi aydınlatma direğine paratoner takıldı. Kuzuluk sentetik çim sahasına görüntü kayıt  cihazı ve toplam 12 kamera takıldı. Akyazı İlçesindeki diğer semt sahalarında ise köy ve mahalle takımları antrenman yapmaya devam ederken, Batakköy, Kuzuluk sahalarında ise resmi amatör müsabakalar oynanıyor.